Drótfonatos kerítés építés

A legolcsóbb alternatívánk és választási lehetőségünk a kerítsek széles skálája között, az a hagyományos drótfonatos kerítés építés.

drótfonatos kerítés építés során felhasznált anyag, a drót tekercsben kapható, és beton vagy fém oszlophoz kell majd rögzíteni. Megfelelően kifeszítve viszonylag strapabírónak tekinthető, de egy nagytestű házőrző kutya, rövid idő alatt kárt tud benne tenni, hiszen a rendszeres felugrálástól vagy nekidőléstől “behorpadhat” vagy megereszkedhet. Ha nincsen háziállatunk, akkor viszont jó választás lehet a drótfonatos kerítés építés, ha nem szeretnénk, vagy nem tudunk drágább kerítés mellett dönteni, de kiegészítésnek is remek alternatíva.

Drótfonatos kerítés építés

drótfonatos kerítés építés remek lehetőség lehet csupán a telek oldalain, a frontra pedig kerülhet esztétikusabb kerítés, ezáltal pedig rengeteget spórolhatunk. A tekercses változatnál létezik jobb minőségű opció, a merevtáblás drótkerítés, ezek biztonsággal használhatóak akár háziállatok mellett is.  A drótfonatos  költségei valamivel magasabb, mint a hagyományos változatnak. Sokan helyeznek a drótkerítésre nádszövetet, ezáltal a kert beláthatósága szinte a nullára csökken. Lényeges azonban, hogy a nádszövet nem túl tartós, az eső és a környezeti hatások gyorsan károsítják, ezért pár évente cserére szorulnak. 

drótfonatos kerítés építés remek választás lehet, ugyanis az egyik legelterjedtebb kerítéstípus, többféle magasságban és drótátmérővel, horganyzott és műanyaggal bevont kivitelben.