Gabion kerítés építése, gabion kerítés kivitelezése országosan!

A Gabion kerítés egy tökéletes zajfogó és belátásgátló, időtálló kerítéstípus, amely könnyen illeszkedik környezetéhez az adott terephez és körülményekhez. A Gabion kerítés építése gazdaságosan kivitelezhető .

A kerítés építéséhez pontalapokba helyezett speciális oszlopok szükségesek. Akárcsak a kerítés lábazata, oszlopai is épülhetnek Gabionból.

A Gabion gazdaságosabb, olcsóbb megoldás, mint a beton vagy akár a  zsalukőből készült lábazat. További előnye a Gabion kerítésnek a rugalmassága, mert a  lábazaton nem keletkeznek repedések.
A lábazat sokszor támfal funkciót is betölt, a kerítés egyik oldalán ilyenkor a talajszint magasabb. Telephely kerítés építés itt

Gabion Kerítések építése, képek:

Gabion kerítés építése
Gabion kerítések kivitelezése

Gabion kerítés építés, gabion kerítések

A kerítések telepítése során a gabion jó vízáteresztő képességének köszönhetően nem kell majd számolnunk felfagyással, felvizesedéssel, só kivirágzással. A gabion kerítések egyik legfontosabb előnyei, hogy a gabion rendszerek roppant gyorsan telepíthetőek, illetve a bontásuk és újratelepítésük költségmentessége. És ha már a költségeknél tartunk, fontos szem előtt tartani azt a korántsem elhanyagolható szempontot a gabion kerítések esetében, hogy hasonló megjelenésű támfal vagy  során a gabion olcsóbb megoldást jelent majd.


Hagyományos téglafal és téglával töltött gabion direkt összehasonlításában szintúgy felsorolható a gabion kerítések valamennyi előnye között, mint kő töltőanyag esetén, és itt az egyszerűbb, tisztább és gyorsabb gabion kerítések előnye egyértelműen megmutatkozik a munkadíjban is, csak ennek köszönhetően olcsóbb a gabion.

Gabion kerítések, gabion kerítés építés - Előnyei

gabion kerítések előnyei között említhető, hogy ...


-Roppant változatos beépítési lehetőséget biztosít,
- Környezetbe könnyedén beilleszkedő, esztétikus megjelenése van,
- Hosszú élettartammal rendelkezik,
- Könnyedén, gazdaságosan és roppant gyorsan építhető,
- Helyszín közeli anyagok alkalmazhatóak az építése során,
- A gabion egy vízáteresztő, fagyra érzéketlen szerkezet.

Gabion kerítés, Gabion kerítés építés, kivitelezés