Mezőgazdasági és ipari telephely kerítés építése, kivitelezése országosan!

Telephely kerítések

Gyártói, termelői, raktározó, logisztikai szolgáltató vállalkozások elég gyakran alkalmazzák a telephely kerítések termékeket egy védő rács céljából. A logisztikai és a tárolás elvárja a tárolt áruk védelmét, továbbá biztonságát. Ezért minden esetben szem előtt szükséges tartani a raktározandó termékek biztonságát. Védőrácsok és telephely kerítések széles választékát kínáljuk ügyfeleink részére, az összes olyan cég vagy vállalkozás részére, akiknek az elsődleges szempont az értékek megőrzése. Az általunk kivitelezett védőrácsok és telephely kerítések gyorsan és könnyen beépíthetőek.

telephely kerítések esetében figyelembe kell venni a napi gyakori használatot is. Minden helyzetben előszerelten kerül majd leszállításra az ipari kerítés. Könnyű szerelhetőségükből adódóan, akár több méteres magasságig is kivitelezhető a telephely kerítések megépítésének a folyamata. A telephely kerítések növelik a biztonságot és csökkentik egy lehetséges baleset előfordulását. A fény áthatolásának köszönhetően még költség csökkenés is bekövetkezhet, ugyanis a fényt átengedi a rések mentén.

Gyors és szakszerű telephely kerítés építése kivitelezése

telephely kerítések esetében használható termékek több termékcsaládot alkotnak, különféle huzalosztással, hegesztési, vagy fonási technológiával is elkészülhetnek, ennek csak az Ön képzelete és igénye szabhat határt.

telephely kerítések más funkciót látnak el, mint egy családi ház területén található kerítések. A telephely kerítések esetében a legtöbbször háttérbe szorul az esztétikum, habár nem elhanyagolható szempont, a telephely kerítések esetében fontos az időtállóság és a terület maximális biztonságának az elérése. Ebben az esetben hosszabb távra tervezünk és jelentős értékű berendezések, továbbá teljesítmény megóvására igyekszünk. Az általunk kivitelezett telephely kerítések ellenállnak az időjárás viszontagságainak, korrózió védelemmel ellátott bevonatuknak köszönhetően akár hosszú évtizedeken át is tökéletes megoldást nyújtanak majd.

Felső védelemmel ellátott telephely kerítés

 
laktanya1.jpg

Pont hegesztett táblás telephely kerítések építése

Pont hegesztett, táblás, alsó beton panellel

Fonatos telephely kerítés alsó beton panellel építve

 

fonatos-panelos

Zárt, védelmi kerítés