Utcai kerítés építés

Házunk, otthonunk védelme, és a privát szféra megteremtésének az érdekében érdemes telkünk köré igénybe venni az utcai kerítés építés lehetőségét. De milyen kerítést építsünk, milyen lehetőségeink vannak?

Az utcai kerítés építés folyamata előtt számos tényezőt szükséges figyelembe vennünk. Természetesen fontos szempont az ár, és a kinézet is, de legalább ennyire lényeges és szem előtt tartandó dolog, hogy kerítésünk megfelelően strapabíró is legyen.

Utcai kerítés építés 

Az utcai kerítés építés elsődleges célja természetesen a telekhatár egyértelmű megjelölése, és a biztonságunk fenntartása. Lényeges azonban itt is odafigyelni néhány tényezőre.

Ha gyermekeink vagy kutyáink is vannak, akkor nagyon lényeges szempont az utcai kerítés építés során a telepített kerítés megfelelő magassága. Ha esetleg egy léckerítés mellett tesszük le a voksunkat, akkor a rések közötti szélességre is ügyelnünk kell, hogy a kutya vagy a gyerek ne szoruljon be, vagy férjen át rajta. Kutyák esetében az utcai kerítés építés során a kerítés alapozása is rendkívül lényeges, hiszen egy sima drót vagy alap nélküli kerítés alatt könnyen kiáshatják magukat a nagyobb testű kutyák.

A zárt kerítések a beláthatóságon kívül az utcai zajokat is csökkentik majd, ezért forgalmas helyek mellett különösen remek választás az utcai kerítés építés.