Utcai kerítések építése, utcai kerítés kivitelezése

Utcai kerítések: Egyedi kerítésre egy-két példa....

Betonelemes utcai díszkerítés

Deszka utcai kerítés

Milyen utcai kerítést építsünk, utcai kerítés építés előnyei!

Házunk, otthonunk védelme, és a privát szféra megteremtésének az érdekében érdemes telkünk köré igénybe venni az utcai kerítések telepítésének a lehetőségét. De milyen kerítést építsünk, milyen lehetőségeink vannak?

Az utcai kerítések telepítésének a folyamata előtt számos tényezőt szükséges figyelembe vennünk. Természetesen fontos szempont az ár, és a kinézet is, de legalább ennyire lényeges és szem előtt tartandó dolog, hogy kerítésünk megfelelően strapabíró is legyen.

Utcai kerítések, utcai kerítés kivitelezés, építés!

Az utcai kerítések elsődleges célja természetesen a telekhatár egyértelmű megjelölése, és a biztonságunk fenntartása. Lényeges azonban itt is odafigyelni néhány tényezőre.

Ha gyermekeink vagy kutyáink is vannak, akkor nagyon lényeges szempont az utcai kerítések megfelelő magassága. Ha esetleg egy léckerítés mellett tesszük le a voksunkat, akkor a rések közötti szélességre is ügyelnünk kell, hogy a kutya vagy a gyerek ne szoruljon be, vagy férjen át rajta. Kutyák esetében az utcai kerítések során a kerítés alapozása is rendkívül lényeges, hiszen egy sima drót vagy alap nélküli kerítés alatt könnyen kiáshatják magukat a nagyobb testű kutyák.

A zárt kerítések a beláthatóságon kívül az utcai zajokat is csökkentik majd, ezért forgalmas helyek mellett különösen remek választást nyújtanak az utcai kerítések.

Kerítés építés itt!